Murphy's Grill

Reserveren

reserveer direct online!

Elke dag Murphy's
van vijf tot tien

Wij zijn er iedere dag voor u! Van 17:00 tot 22:00u staan onze koks in de keuken voor u klaar, maar natuurlijk is het geen probleem als u na tienen nog even wilt natafelen.

Wilt u zeker weten dat u plaats heeft? Dan reserveren wij graag een tafel. U kunt reserveren met de knop rechtsbovenin deze site, of even bellen.

Voor groepen en bedrijven kunnen wij in onze zaal achterin het restaurant, in overleg met u, een mooi arrangement serveren, eventueel ook buiten de genoemde openingstijden indien u vooraf een bijeenkomst wilt houden.

 • Personeel gezocht: Hulp in de bediening

  Wij zoeken enthousiaste, gemotiveerde medewerksters voor in bediening die ons team in Oosterhout of Breda komt versterken. De functie kent veelomvattende en afwisselende werkzaamheden in ons...

  lees verder
 • Geef een diner cadeau!

  Verras een vriend of vriendin eens met de Murphy's cadeaubon. Voor een verjaardag, als bedankje of zomaar.
  Met deze cadeaubon kan de ontvanger van een lekker diner ter waarde van dit bedrag...

  lees verder
 • Wagyu, het kaviaar van het vlees

  Iedereen heeft wel eens de verhalen gehoord over de keizerlijke koeien uit Japan, die met bier gemasseerd werden en voor astronomische bedragen op de menukaarten van de top restaurants van Tokyo...

  lees verder
Saus is niet nodig, wijn wel

Als je van het BESTE vlees bereid op houtskoolgrill houdt, moét je hier een keer geweest zijn. Wij komen al 5 jaar, meerdere keren per jaar, helemaal vanuit Amsterdam gereden voor een heerlijke avond bij Murphy's in Oosterhout. Wij gaan vaak uit eten en houden van een goed stuk houtskoolgegrilld vlees, maar hebben het nog nergens zó goed getroffen. De rode huiswijn is overigens heerlijk en een absolute aanrader. Zoals hun eigen motto is: "saus is niet nodig, wijn wel". Daar zijn wij het helemaal mee eens!

lees verder