Murphy's Grill

Reserveren

reserveer direct online!

Wagyu
het kaviaar van het vlees

Iedereen heeft wel eens de verhalen gehoord over de keizerlijke koeien uit Japan, die met bier gemasseerd werden en voor astronomische bedragen op de menukaarten van de top restaurants van Tokyo staan. Vanwege de japanse cultuur gaat kwaliteit boven kwantiteit.
Hun absolute top, Wagyu runderen noemen zij:

het kaviaar van het vlees

Gemarmerd vlees

Wagyu vlees valt meteen al op door zijn prachtige marmering waardoor het de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid.Het vet in het vlees is enkelvoudig onverzadigd en smelt bij kamer-temperatuur. De olieachtige laag die daardoor op het vlees achterblijft zorgt voor een ouderwetse vleessmaak.

Wagyu vlees is een culinaire delicatesse en wordt ook wel het kaviaar onder het vlees genoemd. Murphy’s heeft dit vlees regelmatig op de kaart of bij de maandspecials.

Het Wagyu vlees kunnen wij voor u bestellen wanneer u dat bij uw reservering, minimaal 7 dagen van te voren, aangeeft. Reserveren doet u eenvoudig via info@murphysgrill.nl

 

Meer weten? kijk op onderstaande links

tokyofoundation.org/vol.-23-japanese-shorthorn-cattle
mayurastation.com
firstlightfoods.co.nz

 • Personeel gezocht: Hulp in de bediening

  Wij zoeken enthousiaste, gemotiveerde medewerksters voor in bediening die ons team in Oosterhout of Breda komt versterken. De functie kent veelomvattende en afwisselende werkzaamheden in ons...

  lees verder
 • Geef een diner cadeau!

  Verras een vriend of vriendin eens met de Murphy's cadeaubon. Voor een verjaardag, als bedankje of zomaar.
  Met deze cadeaubon kan de ontvanger van een lekker diner ter waarde van dit bedrag...

  lees verder
 • Wagyu, het kaviaar van het vlees

  Iedereen heeft wel eens de verhalen gehoord over de keizerlijke koeien uit Japan, die met bier gemasseerd werden en voor astronomische bedragen op de menukaarten van de top restaurants van Tokyo...

  lees verder
Heerlijk mals vlees

Als je hier eenmaal steak hebt gegeten, wil je nergens anders meer steak bestellen! Ik heb tot nu toe nog nooit van zo'n heerlijk mals vlees van echte Zuid-Amerikaanse runderen genoten. Heerlijke (houtskool) grillsmaak.

Je zou het niet verwachten als je er voor de eerste keer komt, aan de buitenkant ziet het restaurant er zo gewoontjes uit. Zo zie je maar weer: nooit op de buitenkant oordelen! Ga en ervaar, ik kan met recht zeggen: het beste steakhouse van Zuid Nederland!

lees verder