Murphy's Grill

Reserveren

reserveer direct online!

Passie en vakmanschap
de beste ingrediënten

Genieten van prachtige Argentijnse steaks is ons cadeau aan u. Wij zorgen ervoor dat elke klant een aangename culinaire ervaring beleefd.
Wij zijn ervan overtuigd dat onze gasten onze steaks bijzonder waarderen, omdat wij hen niets minder dan rundvlees van hoge kwaliteit voorzetten, die wij krijgen van onze eigen exclusieve leverancier.
Maar afgezien van de heerlijk eten, is het verstrekken van persoonlijke service een familietraditie.

Alleen een Murphy's steak wordt op houtskool gegrild tot in de perfectie, geen geheime marinade of kruiden. Alleen peper en zout zorgt dat het vlees doet wat het moet doen lekker zijn.
Wij sparen geen tijd en moeite uit om de gasten van de beste steaks te laten genieten.
Daarnaast presenteren wij ook een scala aan overige gerechten, zo zijn onze spare-ribs eveneens van een smaakklasse apart.

Uiteraard serveren wij een aantal warme en koude voorgerechten en zijn onze Gamba's beslist een uitstekende keuze als u eens iets anders wilt proberen.

Onze wijnkaart met voornamelijk Argentijnse en Chileense wijnen is perfect te combineren met onze verrukkelijke gerechten.

 • Personeel gezocht: Hulp in de bediening

  Wij zoeken enthousiaste, gemotiveerde medewerksters voor in bediening die ons team in Oosterhout of Breda komt versterken. De functie kent veelomvattende en afwisselende werkzaamheden in ons...

  lees verder
 • Geef een diner cadeau!

  Verras een vriend of vriendin eens met de Murphy's cadeaubon. Voor een verjaardag, als bedankje of zomaar.
  Met deze cadeaubon kan de ontvanger van een lekker diner ter waarde van dit bedrag...

  lees verder
 • Wagyu, het kaviaar van het vlees

  Iedereen heeft wel eens de verhalen gehoord over de keizerlijke koeien uit Japan, die met bier gemasseerd werden en voor astronomische bedragen op de menukaarten van de top restaurants van Tokyo...

  lees verder
Saus is niet nodig, wijn wel

Als je van het BESTE vlees bereid op houtskoolgrill houdt, moét je hier een keer geweest zijn. Wij komen al 5 jaar, meerdere keren per jaar, helemaal vanuit Amsterdam gereden voor een heerlijke avond bij Murphy's in Oosterhout. Wij gaan vaak uit eten en houden van een goed stuk houtskoolgegrilld vlees, maar hebben het nog nergens zó goed getroffen. De rode huiswijn is overigens heerlijk en een absolute aanrader. Zoals hun eigen motto is: "saus is niet nodig, wijn wel". Daar zijn wij het helemaal mee eens!

lees verder