Murphy's Grill

Reserveren

reserveer direct online!

Black Angus
voor elke fijnproever

Het Black Angus-vlees is volgens fijnproevers het beste wat er op dit moment aan rundvlees te krijgen is, en smaakt zoals rundvlees vroeger smaakte; natuurlijk en zonder toevoegingen.

De Black Angus-runderen lopen hun hele leven vrij over de pampa's.

De jonge stierkalveren worden na zo'n 28 maanden geslacht, wanneer ze zo tussen de 400 en 460 kilo wegen.

Het zogenoemde Hiltonvlees, bestemd voor de export naar Europa, wordt vervolgens vacuüm en in dozen verpakt. Gedurende het vier weken durende transport, kan het vlees rijpen waardoor het nog malser wordt. Wanneer de koelcontainers met het vlees hier arriveren heeft het vlees nog een koelverse houdbaarheid van ongeveer 4 maanden.

Het vlees wordt dus niet ingevroren! Het geheim is de opslagtemperatuur die constant is rond de 0 en -1°C.

 • Personeel gezocht: Hulp in de bediening

  Wij zoeken enthousiaste, gemotiveerde medewerksters voor in bediening die ons team in Oosterhout of Breda komt versterken. De functie kent veelomvattende en afwisselende werkzaamheden in ons...

  lees verder
 • Geef een diner cadeau!

  Verras een vriend of vriendin eens met de Murphy's cadeaubon. Voor een verjaardag, als bedankje of zomaar.
  Met deze cadeaubon kan de ontvanger van een lekker diner ter waarde van dit bedrag...

  lees verder
 • Wagyu, het kaviaar van het vlees

  Iedereen heeft wel eens de verhalen gehoord over de keizerlijke koeien uit Japan, die met bier gemasseerd werden en voor astronomische bedragen op de menukaarten van de top restaurants van Tokyo...

  lees verder
Heerlijk mals vlees

Als je hier eenmaal steak hebt gegeten, wil je nergens anders meer steak bestellen! Ik heb tot nu toe nog nooit van zo'n heerlijk mals vlees van echte Zuid-Amerikaanse runderen genoten. Heerlijke (houtskool) grillsmaak.

Je zou het niet verwachten als je er voor de eerste keer komt, aan de buitenkant ziet het restaurant er zo gewoontjes uit. Zo zie je maar weer: nooit op de buitenkant oordelen! Ga en ervaar, ik kan met recht zeggen: het beste steakhouse van Zuid Nederland!

lees verder